Hirdetés

Assassin's Creed - a harmadik trailer végre már hangulatba hoz

|

Megjött a harmadik előzetese is az Assassin's Creed filmnek, ami végre azt a hangulatot hozza, amit az elejétől kezdve vártunk.

Hirdetés

Valljuk be, hogy az első két Assassin's Creed trailer ugyan nem nézett ki rosszul, de talán a balszerencsés zeneválasztásnak, vagy a rossz vágásnak köszönhetően nem igazán jött át a hangulat. Harmadszorra sikerült eltalálni, legalábbis szerintünk.

Végre kaptunk pár pillanatot a templomosok összeesküvéséről, az almáról, és a többi Assassinról. Ez az a trailer, amit a marketing időszak eleje óta vártunk, és most megkaptuk. Már csak a filmnek kellene letennie valamit az asztalra.

Az Assassin's Creed december 29-én érkezik a magyar mozikba. A trailer a fenti képre kattintva indítható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)