Hirdetés

Assassin's Creed film - forgatási fotókon a főszereplő

|

Újabb képek szivárogtak ki az Assassin's Creed film forgatásáról, amelyeken Michael Fassbendert csodálhatjuk meg Aguilarként.

Hirdetés

Jelenleg is forog Justin Kurzel (Macbeth) rendezésében az első Assassin's Creed film, amelynek nem kisebb súly nyomja a vállát (a Warcraft mozival együtt), minthogy bebizonyítsa: igenis létezik minőségi játékadaptáció. A Ubisoft Motion Pictures, a New Regency és a 20th Century Fox közös projektje úgy próbálja meg kibővíteni az egyre terebélyesebb Assassin's Creed univerzumot, hogy egyszerre szól a szériával még csak most ismerkedőknek és a keményvonalas rajongóknak is, ehhez viszont szükség van egy olyan karakteres és zseniális színészre is, mint Michael Fassbender. 

Fassbender két karaktert is eljátszik az Assassin's Creed filmben: egyrészről ő Callum Lynch a modern korban, másrészről ő az Aguilar névre hallgató 15. századi spanyol asszaszin is, Lynch őse. Korábban már láthattunk a színészről egy egész alakos képet, hogy miképpen fest teljes asszasszin jelmezben, valamint a díszleteket és az Abestergót is megnézhettük közelebbről, de a Skript.fr-nek köszönhetően most először láthatjuk a forgatáson Fassbendert Augilarként: 

Az Assassin's Creed film a tervek szerint 2016. december 21-én jelenik meg és Fassbenderen kívül feltűnik majd a vásznon még Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson és Michael Kenneth Williams is. Ha sikeres lesz, számíthatunk a folytatásra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)