Hirdetés

Assassin's Creed IV - a pisztoly, amivel nem lőttek le senkit

|

Rengeteg jól sikerült rejtett penge replikát láttunk már, de Edward Kenway pisztolyát eddig senki nem alkotta meg. Eddig.

Hirdetés

Elkészült Edward Kenway pisztolyának tökéletes mása, amivel lövöldözni ugyan nem lehet, de jól néz ki a polcon. Még egy kis zsák puskapor és töltény is van a fegyverhez, így tényleg egy valódi flinta hatását kelti.

A replikát a Landstalker Props készítette az Assassin’s Creed IV: Black Flag launchra így sajnos megvenni nem lehet, de legalább van róla néhány jól sikerült kép, amin látszik, hogy mennyire igényes munkát végeztek a Landstalker Props munkásai. Minden úgy működik rajta, mint egy valódi fegyveren, kivéve, hogy nem az, így ha beletöltöd azokat a golyókat, amiket a fegyver mellett találsz, valószínűleg egy életre benne maradnak. De legalább elmondhatnád, hogy megtöltötted egy kalóz pisztolyát. Egyszer.

Az Assassin’s Creed IV: Black Flag október 29-én jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Next-gen konzolokra és PC-re november 22-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)