Hirdetés

Assassin's Creed IV: Black Flag - zseniális rajongói film készült

|

Míg a Ubisoft továbbra is az Assassin's Creed film elkészítésén fáradozik, addig a rajongók megmutatják, hogy milyen is egy igazi adaptáció.

Hirdetés

A főszereplőt alakító Michael Fassbender szerint az Assassin's Creed film munkálatai szépen haladnak,de ha képtelenek vagyunk kivárni a Ubisoft hivatalos adaptációját, remek alternatívát jelenthet a lelkes és tehetséges rajongókból álló Corridor Digital nevű csapat rövidfilmje.

A "The Devil's Spear" címre hallgató kisfilm nem a legelső rész, hanem az Assassin's Creed IV: Black Flag univerzumában játszódik, a főszereplő pedig Edward Kenway, valamint a rettegett kalóz, Feketeszakáll. A közel negyedórás rajongói alkotás nagyszerű hangulatot áraszt, megtekintését mindenkinek ajánljuk, mivel bármelyik, játékadaptációt tervező hollywoodi stúdió tanulhatna tőlük:

A Ubisoftnak például annyira elnyerte a tetszését a Corridor Digital munkája, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag hivatalos honlapjára is kitette. Nektek mi a véleményetek a videóról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)