Hirdetés

Már Assassin's Creed melegítőben is elmehetsz edzeni

|

A Ubisoft egyre több gyűjthető cuccot is árul a játékaihoz kapcsolódóan, a legújabb kollekció viszont egyáltalán nem arra való, hogy kitedd a polcodra.

Hirdetés

Nem titkolt célja a Ubisoftnak, hogy a játékait filmek és sorozatok segítségével multimédiás frachise-okká alakítsa, de nem csak ezen a téren terjeszkednek. Egész aktívak manapság a gyűjthető relikviák és ajándéktárgyak gyártásában is, az Assassin's Creed kapcsán pedig egy egészen praktikus terméksorral is előálltak.

Hirdetés

Ugyan a valódi asszaszinoknak valószínűleg nem lenne túl hasznos egy, a szupertitkos rendjük logójával ellátott edzőfelszerelés, a rajongóknak annál vonzóbb lehet a nemrég kiadott AC-s melegítő szett. A teljes kollekció egy hosszú szárú nadrág, egy hosszú ujjú póló, egy pulóver, egy kabát és egy sapka együtteséből áll, sőt, még egy csuklópántot is beszerezhetünk. Igaz ez utóbbi már tényleg csak a stílusról szól, különösebb funkciója nincs. A legdrágább közülük a kabát, ami száz dollárba kerül, de például a hosszú ujjú póló barátibb, 30 dolláros áron szerezhető be a Ubisoft áruházából. Az alábbi galériában nem csak ezekről, hanem mindegyik darabról találtok néhány képet.

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)