Hirdetés

Megszületett minden idők legjobb Assassin's Creed reklámja

|

Amikor az Assassin's Creed Odyssey főhőse Reddit kommentekre válaszolgat, akkor nyilvánvaló, hogy túl sok pénzt és szabadságot kapott a marketinges csapat.

Hirdetés

A Ubisoft az elmúlt években többször is bizonyította, hogy ők az egyik legbevállalósabb kiadó, az Assassin's Creed Odyssey marketingkampányával viszont minden várakozásunkat fölülmúlták.

Hirdetés

Már a Trainspottingot idéző előzetest is imádtuk, de az Ask a Spartan tette fel a pontot az i-re. A rajongók a különböző közösségi felületeken kérdéseket tehettek fel Alexiosnak, aki most néhányat készségesen meg is válaszolt. Nem tudom mikor szakadt ki belőlem utoljára olyan hangos nevetés, mint itt az első perc végén. 

A Ubisoft továbbra is várja a játékkal kapcsolatos kérdéseket, és bár a legtöbbre valószínűleg csak kommentben válaszolnak, ha összejön elég vicces alapanyag, simán lehet, hogy összeraknak még egy ilyen videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)