Hirdetés

Assassin's Creed Origins - képregényben folytatódik a sztori

|

A Titan Comics már több sikeres játéksorozatot öntött képregényes formába, és hasonló terveik vannak a Ubisoft legutóbbi sikercímével is.

Hirdetés

Az Titan Comics olyan játékokhoz csinált már képregényt, mint a Wolfenstein II és a Tekken, és februárban egy Bloodborne sztorival is előállnak. A jövő hónapban azonban nem az lesz az egyetlen Titan cím, mivel akkor jelenik meg az Assassin's Creed Origins első füzete is.

Hirdetés

A sztoriról nem meséltek egyelőre semmit, de azt tudjuk, hogy a történet a játék eseményei után játszódik. Részletekkel nem szolgált a Titan, de néhány látványos oldallal már igen.

Mind a Bloodborne, mind az Assassin's Creed Origins képregények elérhetőek lesznek fizikai és digitális formátumban is februártól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)