Hirdetés

Hétköznapi aszaszin: egy francia férfit letartóztattak két rejtett penge viseléséért

|

A férfi saját bevallása szerint nagy rajongója a cosplaynek. Talán kicsit nagyobb is, mint kellene.

Hirdetés

Franciaországban letartóztattak egy feltehetően Assassin's Creed rajongót, amiért annak a karjaira 2 nagyobb rejtett penge volt erősítve. Az elkövető, Thomas G. saját bevallása szerint nagyon szereti a cosplayereket. Láthatóan senki nem szólt neki arról, hogy ők nem valódi késekkel hadonásznak.

Hirdetés

A rendőrök egyébként egy párizsi, sárga mellényes tiltakozás előtt tartottak ellenőrzéseket, amikor ellenőrizni szerették volna a 27 éves férfit, aki egyébként egy katonai táskát, fekete maszkot és napszemüveget viselt. Thomas G. kifejezetten gyanúsan nézett ki, amin nem segített az sem, hogy elkezdett menekülni a rendőrök elől. Az üldözés nem tartott sokáig.

Az elfogást követő ellenőrzés alatt találtak nála két rejtett pengét, melyekre G. azt mondta, hogy kifejezetten "instabil a működésük". A rendőrök leszerelték azokat mindenféle sérülés nélkül. A fegyver mellett egy metszőollót, egy ásót és egy rendőrjelvényt is találtak nála.

A kihallgatás alatt G. elmondta, hogy nagy rajongója a cosplaynek és a bűnüldözésnek. Az Assassin's Creed sorozatot kifejezetten nem említette, de a fegyverek dizájnja összetéveszthetetlen. Szerencsére addig nem ment el, hogy az ujjait is levágja.

Thomas egyébként a hónap végén kezdte volna karrierjét biztonsági őrként. Ez a pálya valószínűleg még azelőtt bedőlt, hogy igazán elkezdődhetett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)