Hirdetés

Assassin's Creed sorozat - anime lesz, kiderült, ki felel majd érte

|

Nem akarja elsietni az infókat a Ubisoft a készülő Assassin's Creed széria kapcsán, de legalább már egy nevet tudunk kötni a projekthez.

Hirdetés

Márciusban megvolt a hivatalos bejelentés: jön az Assassin's Creed tévésorozat. Ez önmagában elég izgalmas hír volt, de valamivel több infóért nem haragudtunk volna. Most kiderült, hogy az animációsorozat (mert AC animét kapunk) felelőse a jelenleg Castlevania Netflix szérián dolgozó Adi Shankar lesz.

A Castlevania hamarosan megjelenik, így Shankar lassan készen áll az új projektjének indítására, amiről a Facebook oldalán írt egy rövid bejelentőt.

"Örömmel jelenthetem srácok, hogy kiválasztottam a következő projektemet. Abban az évben játszottam az első Assassin's Creeddel, amikor Los Angelesbe költöztem, hogy keressem az álmomat. Akkoriban senkit nem ismertem az iparban, és el nem tudtam volna képzelni, hogy egy nap a Ubisoft engem keres majd meg azzal, hogy csináljak egy Assassin's Creed anime sorozatot. Ha bárki azt mondja nektek, hogy ne kövessétek a szenvedélyeteket, az téved."

Azt nem mondta el, hogy milyen tervei vannak a címre, de ha a Castlevanilát nézzük, akkor érdemes lesz valami egyedire felkészülni. Egyelőre még nem teljesen tiszta, hogy ez az animációs sorozat megegyezik-e a márciusban bejelentett AC szériával, így tehát az is lehetséges, hogy egy élőszereplős sorozatot is kapni fogunk és az anime csak ráadás lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)