Hirdetés

Assassin’s Creed: Syndicate - így készült el Jacob fegyvere a valóságban

|

A Man at Arms YouTube sorozatban rengeteg játékból és filmekből ismert fegyvert valósítottak már meg, így nem csoda, hogy a Syndicate is megihlette a csapatot.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Syndicate rengeteg érdekes fegyvert mutat majd be. Az ipari forradalom közepén hanyatló Londonban sok új eszközt találunk, melyekből egyet most a Man At Arms fegyverkészítői is megvalósítottak.

Ezúttal Jacob sétapálca-kardjával gyűlt meg a bajuk, főleg annak köszönhetően, hogy a sast formázó fejet nagyon részletesen kellett kidolgozniuk, és a pálcában rejlő penge is egy meglehetősen nehézkes darab volt. Ettől függetlenül a srácok ismét kitettek magukért, és egy csodálatos fegyvert készítettek. A polcon biztosan jól mutat majd.

Az Assassin's Creed: Syndicate október 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s verzió november 19-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)