Hirdetés

Assassin's Creed: Syndicate - fegyverreplikák és új regény is jön

|

Ha a játék nem elég, életnagyságú Assassin's Creed: Syndicate fegyverreplikákat is vásárolhatunk majd, egyéb gyűjtögetnivalók mellett.

Hirdetés

Legbelül egy kicsit minden Assassin's Creed fan vágyik arra, hogy kezére húzza a rejtett pengét, és egy kicsit minden úr szeretné, ha lenne egy menő bot-kardja.

A Ubisoftnak hála hamarosan mindkettő a miénk lehet, ugyanis megérkeztek a hivatalos Assassin's Creed: Syndicate replikák, gyűjtögetnivalók, meg egy csomó más, amire költhetünk a játék érkezése előtt. Lesz egy hivatalos művészeti album valamint az Assassin's Creed Underworld regény, ami 1862-be visz minket, mikor a világ első földalatti vasútja épült. A sztori szerint amikor egy ásatáson megtalálnak egy hullát, elkezdődik az asszaszinok és templomosok harcának újabb fejezete. A középpontban Jacob és Evie mentora, Henry Green áll, avagy ahogy ekkortájt ismerik: a Szellem.

Fegyverek tekintetében két választásunk van, az egyik a rejtett pengés karperec, mely így néz ki:

A másik a bot-kard, ami pedig ilyen:

Akik inkább a polcra szeretnek pakolni, két, összeilleszthető szoborban gyönyörködhetnek: az egyik Evie-t, a másik Jacobot ábrázolja.

Mivel a készlet véges, érdemes mihamarabb rájuk repülni a Ubisoft hivatalos boltjában. Melyiket szeretnétek nagyon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)