Hirdetés

Assassin's Creed film - ha zavart a zene, akkor ezt az előzetest nézd!

|

Szinte egyöntetűen mindenkinél azonnali agyvérzést okozott az Assassin's Creed film új trailere alatt hallható Kanye West szám. Ha te sem bírtad azt a zenét, akkor mutatunk egy alternatívát.

Hirdetés

Kaci egész éjszaka a frissítés gombon könyökölt, hogy ti lehessetek az elsők, akik látják az Assassin's Creed film új előzetesét. A reggeli órákban be is futott a trailer, melyet lehet szeretni vagy éppen utálni, de arról nagyjából megegyeznek a vélemények, hogy fatális hiba volt egy Kanye West dalt választani aláfestő zenének.

Ha téged is borzasztóan zavart ez a megoldás, akkor ugyanúgy gondolkozol, mint a fenti videó megalkotója. Ő ugyanis elkészítette az Assassin's Creed film előzetesének egy alternatív verzióját, melyből teljesen hiányzik a kifogásolt zene. Helyette az Assassin's Creed II jól ismert dallamai csendülnek fel. Ugye, hogy mennyivel jobb így az egész trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)