Hirdetés

Magyar csapatnak köszönhetjük az Assassin's Creed Valhalla ütős trailerét

|

A Ubisoft nem először dolgozott együtt a Digic Pictures tehetséges munkatársaival.

Hirdetés

Egy meglehetősen látványos és akciódús előzetest kapott az Assassin's Creed Valhalla, ami kiválóan bemutatta, hogy nagyjából miről is fog szólni a sorozat legfrissebb része. Ráadásul a jelenetek láttán sokan valószínűleg egyből kitalálták, hogy kik is állnak a videó mögött.

Hirdetés

A helyzet ugyanis az, hogy ezt a trailert is a magyar Digic Pictures készítette, és kétségtelenül szép munkát végeztek a srácok. A csapat az elmúlt években rengeteg különböző játékhoz csinált hasonlóan jó minőségű előzetest, és a Ubisofttal is dolgozott már együtt jó néhányszor.

Korábban a Digic Pictures rakta össze az Assassin's Creed II, az Assassin's Creed: Brotherhood, az Assassin's Creed: Revelations és az Assassin's Creed III előzetesét. Emellett készített még két-két kedvcsinálót az Assassin's Creed IV: Black Flaghez és az Assassin's Creed Unityhez, valamint egyet az Assassin's Creed Unity Dead Kings DLC-jéhez is. Itt pedig még nincs vége a sornak, mivel az Assassin's Creed Syndicate és az Assassin's Creed Origins trailerét is a magyar brigád dobta össze.

Nektek melyik a kedvenc alkotásotok a Digic Pictures csapatától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)