Hirdetés

Atari: Game Over - itt az E.T.-ásatás dokumentumfilm trailere

|

Áprilisban kiásták az eltemetett E.T. the Extra-Terrestrial játékkazettákat, és az egész eseményt lefilmezték. Hamarosan a teljes, múltba merengéssel kiegészített anyagot is megnézhetjük, előbb viszont jöjjön a trailer.

Hirdetés

Sokáig csak városi legenda volt, hogy egy az új-mexikói Alamogordóhoz közeli hulladékgyűjtő a kishíján a játékipar bukását okozó E.T. the Extraterrestrial játék el nem adott Atari kazettáit rejti. A Microsoft több más cég közreműködésével, hosszas szervezés után április 26-án végére járt a dolognak.

Mint kiderült, nem egy alaptalan városi legendáról volt szó: többszáz Atari kazetta hevert a sivatagban. Az eseményről és az egész történetről Simon és Jonathan Chinn vezényletével készítettek dokumentumfilmet Atari: Game Over néven, ami ősszel lesz teljes egészében megtekinthető, jelen állás szerint kizárólag Xbox konzolokon és az Xboxvideo.com-on keresztül. A kiásott kazettákból egyébként 700-at a New Mexico Museum of Space History kap, hogy szabadon értékesítse, 100-at pedig a Lightbox és a Fuel Entertainment.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)