Hirdetés

Saját videojátékával kérte meg a barátnője kezét

|

Láttunk már néhány extrém lánykérést, de talán kevés volt köztük annyira kreatív és humoros, mint az alábbi kolléga.

Hirdetés

Nem ez az első eset, hogy valaki elővette a kreativitását egy emlékezetes lánykérés érdekében, emlékezzünk csak vissza arra a dizájnerre, aki a Borderlands stílusában kérte meg a Nagy Ő kezét. Ezúttal is hasonló dologról van szó, ám egy már ismerős játék helyett a vőlegény saját játékot fejlesztett, melynek a legvégén rejtette el a meglepetést.

Austin Piech és Lauren Woodrick már együtt voltak néhány éve, amikor Austin elkezdett dolgozni szigorúan titkos projektjén, melyről barátnője akkor még azt hitte, hogy egy teljesen hagyományos videojáték lesz. Nem is tévedhetett volna ennél nagyobbat, hiszen a játék minden egyes pályája kapcsolatuk fontos pillanatait idézte fel, az utolsó jelenetben pedig Austin ugyanazt a zenét használta fel, mely akkor szólt, mikor a nagyapja kérte meg a nagyanyja kezét.

Ezután már csak a sorsdöntő pillanat maradt hátra, amikor a Zelda-sorozat egyik leghíresebb mondata mellett Austin feltette a kérdést, melyre szerencsés módon igen volt a válasz. Minden jó, ha a vége jó.

Ti valami egyedivel készültök majd a lánykérésre, vagy megmaradtok a jól bevált módszereknél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)