Hirdetés

Awesome Games Done Quick - idén is hatalmas sikert arattak a jótékony speedrunnerek

|

Bár a tavalyi rekordot nem sikerült megdönteni, így is rengeteget gyűjtöttek jótékony célra a speedrunnerek és nézőik, miközben 156 játékot vittek végig nagyon gyorsan.

Hirdetés

Idén is egy zseniális eseménnyel nyitott az Awesome Games Done Quick szervezőgárdája, ennek megfelelően pedig a nézők is kitettek magukért. Ezúttal a rákos megbetegedések megelőzéséért küzdő Prevent Cancer Foundation számára gyűjtöttek a speedrun-esemény szervezői, a stream követői közül pedig majdnem huszonnégyezren segítettek és 1,2 millió dollárt dobtak össze a jó ügyre.

A múlt hét programja egyébként rendkívül sűrű volt, így sikerült 156 végigjátszást belezsúfolni a programba, köztük olyan címekét, mint a Bloodborne, a Half-Life 2, vagy a Pokémon Blue. Olyan őrültségekre is sor került, mint a Super Metroid végigjátszása úgy, hogy két játékos játszik egy kontrolleren, illetve visszatért TASBot is, aki ezúttal a Brain Age-et játszotta a Twitch chattel. A legnépszerűbb játék egyébként a Super Mario Maker volt, amit egyszerre kétszázhúszezren néztek. Az egész eseményt vissza tudjátok nézni (rengeteg kis darabban) a szervezet Twitch-fiókján, a következő Speedrun-maratonra pedig nyáron kerül sor. Az idei Summer Games Done Quick egész pontosan július 3-a és 9-e között lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)