Hirdetés

Elindult az Awesome Games Done Quick 2018, egy hétig nézhetünk speedrunokat

|

Január 14-éig tart a jótékonysági speedrun-fesztivál, melynek keretében a világ legjobb speedrunnerei próbálnak majd rekordokat döntögetni.

Hirdetés

Ha épp van egy szabad félórátok, vagy kell valami háttérzaj, mindenképp kapcsoljátok be az AGDQ2018 streamet, és nézzétek (vagy hallgassátok), ahogy emberek gyorsan rohannak át játékokon.

Hirdetés

A műsor ma 17:30-kor vette kezdetét egy felvezetéssel, az első játék pedig 18:00-tól a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amiből a Crash Bandicoot 3: Warpedet próbálja majd 1 óra és 13 perc alatt végigtolni JHobz. Ezt a Ratchet & Clank, a Splatoon 2, az inFamous: First Light és a The Elder Scrolls V: Skyrim követi. A teljes menetrendet itt találjátok, 24 órában megy a stream egészen január 14-én reggel 9:31-ig. A felvételeket a GDQ YouTube csatornáján lehet visszanézni.

Watch live video from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)