Hirdetés

Awesome Games Done Quick 2019 - ezeket a játékokat viszik végig gyorsan

|

A speedrunnerek több ismert játékban is megpróbálnak majd különféle rekordokat beállítani, és közben még jótékonykodnak is.

Hirdetés

Jövőre is lesz Awesome Games Done Quick, amely során ismét megnézhetjük, miképp teljesítenek egy-egy kihívást az elképesztően gyorsan játszó speedrunnerek. Rengeteg játék tiszteletét teszi majd az eseményen, és bizony jó néhány érdekesség is található a listában.

Hirdetés

A szervezők nemrég közzétették, hogy a résztvevők mely játékokban, illetve milyen konzolon fognak megpróbálkozni a kihívásokkal. Elég sok klasszikus címet láthatnak majd a nézők, de például olyan frissebb alkotások is lesznek a felhozatalban, mint a NieR: Automata, az újrakevert Shadow of the Colossus, illetve a Super Mario Odyssey, de visszatér még a Cuphead is.

Az Awesome Games Done Quick 2019 jövő év elején, egészen pontosan január 6-tól 13-ig tart majd, és ha kíváncsiak vagytok a játékok teljes listájára, látogassatok el ide.

Ti figyelemmel követitek majd az eseményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)