Hirdetés

Awesome Games Done Quick 2019 - ma indul a speedrun maraton

|

Egy héten át pörögnek a játékok folyamatosan, amiknek ügyes játékosok próbálnak a lehető leggyorsabban a végére érni.

Hirdetés

Mindig elképesztő pillanatoknak lehetünk tanúi az AGDQ ideje alatt, lenyűgöző, hogy megfelelő mennyiségű gyakorlással és elhivatottsággal mire képesek néhányan.

Hirdetés

Ma délután 17:30-kor indul el az AGDQ 2019, mely egészen január 13-án hajnali 6:12-ig tart. Rengeteg régi és újabb játék terítékre kerül, amiket különböző feltételek mellett próbálnak majd speedrunnerek hamar legyűrni. Az egész jótékonysági céllal zajlik, a Prevent Cancer Foundation számára gyűjtenek adományokat, és minden évben nagy sikerrel zárul. (Tavaly 2,25 millió dollár gyűlt össze.) Élőben alább lehet követni, de minden menetet külön-külön feltöltenek a YouTube-ra is. A menetrendet itt találjátok.

Watch live video from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Melyiket várjátok a legjobban? Ha láttatok valami érdekeset, írjátok meg!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)