Hirdetés

Két játékos bekötött szemmel verte el Mike Tysont

|

Az Awesome Games Done Quick nem csak speedrunoknak, de mókás próbálkozásoknak is helyt ad. Ilyen például a bekötött szemmel nyomott Punch-Out!! kihívás.

Hirdetés

Vannak tehetséges speedrunnerek, és vannak azok, akik évek óta játsszák a Mike Tyson's Punch-Out!!-ot és már bekötött szemmel is lenyomják benne a bajnokot. Az Awesome Games Done Quick 2020 stábja előszedte a 30 éves NES játékot, és két profira bízták azt, akik együtt vágtak neki a kalandnak.

Hirdetés

Sinister1 és Zallard1 bekötötték a szemüket és kezükbe fogták a kontrollert. Tekintettel arra, hogy mindkettejük végignyomta már vakon a cuccot (itt már érdemes tisztelegni egyet), így nem lett volna akkora kihívás ez az egész, de most ketten kellett teljesíteniük a feladatot. Egyik játékos a mozgásért, másik az ütésekért felelt, de még így is kiütötték Mike Tysont, a játék legfőbb ellenfelét.

Érdemes lesz figyelni a héten az AGDQ streameket a menő speedrunokért és mókás kihívásokért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)