Hirdetés

2,2 milló dollárt gyűjtött az Awesome Games Done Quick egy alapítványnak

|

Az idei jótékonysági speedrunner streammel is sikerült egy millióval ráverni az előző évi jótékonysági akció eredményére.

Hirdetés

Az Awesome Games Done Quick speedrun stream maraton még 2014-ben indult, évről évre egyre nagyobb sikerrel fut. A Prevent Cancer Foundation (egy rák megelőzéséért küzdő alapítvány) ezúttal több mint 2,2 millió dollárt kap majd a csapatnak és a rengeteg adakozónak köszönhetően.

A hétvégi stream első napján 1 millió dollár jött össze, ma pedig meglett a második millió is, amivel együtt 1 millióval többet sikerült összegyűjteni, mint a tavalyi stream. És ez még nem végleges, mert folyik még be az adomány, remélhetőleg a végösszeg még csodálatosabb lesz.

A legtöbbet a The Yetee pólógyártó cég adakozta, és a hétvégén limitált kiadású AGDQ pólókat árultak, az ebből származó bevétel egy részét dobták a kalapba.

Az eseményt egyébként egy Undertale végigjátszással zárták a szervezők. A jelenlegi rekordtartó TGH pörgette végig a kalandot 1:28:17 alatt, amivel alig 90 másodperccel végzett a rekordidő alatt, amit egyébként szintén ő tart.

Az egész esemény felvételét megtekinthetitek itt, az esemény YouTube csatornáján pedig rengeteg videót találtok, érdemes végigböngészni a nem gyenge teljesítményeket.

Élő videó megtekintése innen: – www.twitch.tv

Ezt az eseményt a nyári Summer Games Done Quick 2017 követi majd, ahol a Doctors Without Borders alapítványnak gyűjtenek majd július 2-9-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)