Hirdetés

Awsome Games Done Quick 2020 - ezekkel a játékokkal tesznek próbát a profi speedrunnerek

|

Speedrunnerek egész garmadája sorakozik fel jövő év elején, hogy rekordokat döntögessenek az AGDQ 2020 keretein belül.

Hirdetés

Ha szeretitek megnézni, ahogy egyes emberek megfeszített erővel dolgoznak azon, hogy egy játékban minden rövidítést és glitchet kihasználva megtalálják a módot a leggyorsabb végigjátszásra, akkor bizonyára hallottatok már az Awsome Games Done Quick nevű rendezvényről. A szervezők most közzétették a listát, hogy milyen próbálkozásokat követhetünk majd figyelemmel 2020 elején.

Hirdetés

Az eseményen az eddigi szokásokhoz híven a videojátékipar minden korszakából találunk majd alkotásokat a NES-től a DOS-on át legfrissebb konzolgenerációra megjelent címekig. Persze a hagyományosnak számító Zelda, Mario, Mega Man és Sonic játékok mellett egészen friss darabokat is megtalálhattok  a listában, mint például a Devil May Cry 5, a Sekio: Shadows Die Twice vagy akár a Fire Emblem: Three Houses. Lesznek akik olyan gigászi vállalkozásra adják a fejüket, hogy a leggyorsabban végigjátsszák a Fallout-széria össze darabját - a Fallout 76-ot leszámítva, amiért egyáltalán nem tudjuk hibáztatni a versenyzőt. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mikben tesznek rekordkísérletet a résztvevők, akkor látogassatok el az AGDQ honlapjára, melyen megtaláljátok a teljes listát.

Az Awsome Games Done Quick 2020 január 5-12. között kerül megrendezésre a floridai Oralndóban. Ti követitek majd az eseményeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)