Hirdetés

Az agyával irányítja karakterét ez a streamer az Elden Ringben

|

Minek bármilyen beviteli eszköz, ha az agyunk mindig kéznél van?

Hirdetés

Fantasztikusra sikerült a FromSoftware legutóbbi játéka, az Elden Ring, ami a megjelenése óta számtalan emlékezetes pillanattal ajándékozta meg a soulslike-okra fogékony gamerek közösségét, és közben, mintegy mellékesen remekül is fogyott. Az ilyen népszerű játékokkal pedig az szokott történni, hogy ha már minden lehetséges módon végigjátszották (például lemeztelenített, vagy fegyvertelen karakterrel, egyetlen pontnyi XP felhasználása nélkül stb.), akkor eljön az igazán extrém megoldások ideje.

Láttunk már néhány hajmeresztő mutatványt a játékban elmerülő streamerektől, egy lány például táncszőnyeggel is simán halad az Elden Ringben, az alábbi sztori azonban bizonyos értelemben még rajta is túltesz.

Hirdetés

Perrikaryal névre hallgató streamer hölgy nagy rajongója az Elden Ringnek, nem mellesleg pedig mesterdiplomás pszichológus. Érdekes kombináció ez, a hölgy pedig ki is aknázza a lehetőségeit, kitalált ugyanis egy módszert, miáltal konkrétan az agyával irányíthatja a játékot. Nézzétek meg az alábbi videót, lenyűgöző.

Ehhez egy elektroenkefalográfiához (EEG) használt eszközt alkalmaz, ami képes olvasni az agyi aktivitását, majd különböző gondolataihoz bizonyos billentyűzetkiosztásokat kapcsol. Bár a teljes irányítást egyelőre nem sikerült megvalósítania, így is nagyon látványos, ahogy a támadás gondolatára azonnal akcióba lendül a karaktere, és a gyógyítás is egy gondolattal megkezdhető.

Természetesen Perrikaryal végső célja, hogy teljesen átvegye az agya az irányítást, szóval ha érdekelnek a fejlemények, érdemes lehet bekövetni a csatornáját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)