Hirdetés

Az Assassin's Creed ikonikus ugrását összehozták a valóságban is

|

Ezio olyan eleganciával dobja bele magát a szalmakazalba, hogy öröm nézni. Átélni már kevésbé lenne örömteli, de a DD Squad ezt is megoldotta.

Hirdetés

A DD Squad YouTube csatorna gyakorlatilag arról szól, hogy van négy haver, akik szeretnek laza mutatványokat levideózni. A legújabb projektjükkel az Assassin's Creed rajongókat akarták megszólítani, ezúttal ugyanis egy kastély faláról (végül pedig egy emelőkar tetejéről) terveztek beleugrani egy szalmakazalba.

A srácok rengeteg biztonsági intézkedésse és tetemes mennyiségű szalmával felpakolva álltak neki a kihívásnak, és az eredmény egész jól sikerült.

Hirdetés

Tudjuk, hogy nektek ezt külön nem kell elmondani, de a teljesség kedvéért szeretnénk kihangsúlyozni, hogy ezek a srácok láthatóan profik. Évek gyakorlata van a videó mögött, így ti otthon ne próbálkozzatok az amatőr reprodukciókkal.

Hirtelen kedvünk is lett elővenni az Assassin's Creed II-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)