Hirdetés

Az Atari gamer szállodák a Cyberpunk 2077 világát idézik

|

Befutottak az első tervek arról, hogyan festenek majd a videojátékosoknak készült Atari szállodák, és az eredmény kifejezetten futurisztikus.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy az Atari mikor áll elő valamivel, ami esetleg megakaszthatja azt az évtizedek óta tartó lejtmenetet, melynek végén elkerülhetetlenül ott várakozik a fenyegető csőd. Az egykoron a világ egyik leghíresebb - és első nagyobb - videojáték gyártó cégének legutóbbi világmegváltó ötlete, hogy gamer szállodákkal árasztják el Amerikát. 

Most napvilágot látott az első koncepciós rajz a tervezett Atari Hotelről, ez alapján az épület kétségtelenül megdobogtatja majd a játékosok szívét.

Hirdetés

Egyelőre Las Vegas és Phoenix van tervben, de további szállodák építését tervezik Austinban, Chicagóbam, Denverben, San Franciscóban, San Joséban és Seattle-ben is. Az épületeket amolyan gamer-mennyországnak tervezik, hiszen megannyi retró és mai játékgép, virtuális és kiterjesztett valóságra építő kaland, valamint gamer bolt kap itt helyet. 

Az épület a tervek szerint így néz majd ki, és elsőre nem mondanánk meg, hogy ez nem egy újabb screenshot a Cyberpunk 2077-ből:

Hogy megidézzék az Atari kezdeti korszakát, amikor a pénteki meetingeket még egy jakuzziban tartották jelentős mennyiségű tudatmódosító társaságában, az épületekben egy kricsmi és egy nightclub is helyet kap.

Emellett minden Atari Hotel fel lesz szerelve egy nagyobb e-sport versenyeket befogadó teremmel, illetve olyan helyiségekkel, melyek a tartalomgyártók igényeit hivatottak kiszolgálni.

Nektek hogy tetszik a terv?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)