Hirdetés

Az egész játékipar Lady Dimitrescu magasságával viccelődik

|

Igazi kommunikációs atombombát dobott le a Capcom, mikor elárulták, egészen pontosan milyen magas is Lady Dimitrescu.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy milyen magas a Resident Evil Village óriás vámpírhölgye, Lady Dimitrescu. Ezt maga Tomonori Tanako, a játék művészeti vezetője árulta el a kíváncsi rajongóknak. Dimitrescu eddig is egy több hullámból álló mémcunamit biztosított a világszőttesen, most pedig immár azt is tudjuk, hogy a csinos vámpírlányok ugyancsak mutatós anyukája egészen pontosan 2,9 méter magas (magassarkúban, kalappal a fején).

Ezen létfontosságú tény ismerete pedig természetesen ahogy azt sejteni lehetett, újabb mémek forrásává vált, a buliba pedig beszálltak a játékvilág nagyobb szereplői is.

Hirdetés

A Ninja Theory csapata például nemes egyszerűséggel megjegyezte, hogy Hellblade Senua's Sacrifice és a jelenleg is készülő Senua's Saga: Hellblade II főhősnője mostantól ugyancsak a 3 méteres magasságot súrolja.

A Destiny 2-t fejlesztő Bungie csak lazán bedobta, hogy úgy hallották, a nép szereti a magas, kalapos hölgyeket. 

Az Elgato piaci rést fedezett fel a Lady Dimitrescu őrületben, és azt pedzegette, hogy nagyobb zöld háttereket kellene gyártaniuk.

A Conan Exiles fejlesztői összemérték a magas hölgyeket, és megmutatták, hogyan törpülne el Lady Dimitrescu mondjuk a 60 méteres Derketo mellett.

A méricskélés mellett döntött a Remedy és a Microsoft is.

Nektek is van egy ütős Lady Dimitrescu mémetek? Dobjátok be lent, a kommentek között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)