Hirdetés

Az egyik focicsapat GTA-stílusban jelentette be az új igazolását

|

A Real Betisnél nem elégedtek meg egy szimpla sajtótájékoztatóval.

Hirdetés

A Grand Theft Auto franchise olyan kultikussá és olyan széles körben ismertté vált, hogy az élet olyan területein is felbukkannak utalások rá, ahol nem is várnánk. Egy focicsapat esetében például a legtöbben arra számítanak, hogy FIFA szériával kapcsolatban találtak ki valamit a marketingesek, de a PES (illetve már eFootball) vagy a Football Manager is előbb jutna eszébe bárkinek, mint a GTA.

A Real Betisnél viszont meglepetést okoztak a drukkolóknak és valami viccesebbel álltak elő. 

Hirdetés

A spanyol La Liga bajnokság klubja a minap Twitteren jelentette be legújabb szerzeményét az argentin hátvéd, Germán Pezzella képében, akit nem egy szimpla sajtójátékoztató keretében lepleztek le, hanem egy GTA IV-re hajazó videóban, amit szimplán csak Grand Transfer Announcement: Real Betisnek neveztek el. Ebben a csapat csatárát, Aitor Rubialt követhetjük, amin teljesíti a küldetését, és még arra is figyeltek a készítők, hogy a jól ismert mémet is megidézzék.

A videó már több mint 2 millió megtekintésnél jár, de meg is érdemli, szép munka. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)