Hirdetés

Az Elden Ring fejlesztői két hatalmas kötetben mutatják be a játék művészeti anyagait

|

A rajongók már kezdhetik is feltörni a malacperselyeiket, mert ha valami, akkor ez tetszeni fog nekik.

Hirdetés

Az Elden Ring és From Software rajongóknak lesz egy kis házifeladatuk novemberig: letakarítaniuk a könyvespolcaikat. Érkezik ugyanis két hatalmas, példányonként 400 oldalt tartalmazó művészeti gyűjtemény tele az Elden Ring koncepciós rajzaival.

A From Software-nek szokása kiadni hasonló gyűjteményeket a játékaikhoz, de azok általában szerényebbek a mostani kiadásoknál.

Hirdetés

A két kötet első felvonása a tájakra, az NPC-kre, és a páncélokra koncentrál majd, míg a második a szörnyekre, fegyverekre és egyéb tárgyakra. A könyveknek nagyjából 35 dollár lesz darabja, de aki mindkettőt szeretné egyszerre megvenni, és egy kis extra csomagolásra is vágyik, az behúzhatja majd az Ultra Editiont, ami kap egy spéci dobozt és egy bekeretezett Godfrey rajzot 125 dollárért.

A művészeti gyűjtemények november 30-án jelennek majd meg Japánban. A nemzetközi megjelenés időpontja egyelőre ismeretlen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)