Hirdetés

Az első két Resident Evil videojáték alapján készül a mozis reboot

|

Rajongóként nem tudjunk, hogy örüljünk-e a hírnek, hiszen a filmeket ugyanaz a stúdió készíti, amely egyszer már meggyalázta a Resident Evil szériát.

Hirdetés

A Kaptár filmek részről részre váltak egyre követhetetlenebbé, logikátlanabbá és értelmetlenebbé. A Resident Evil játékok rajongói valószínűleg már a második, de legfeljebb a harmadik film után felhagytak a Milla Jovoich nevével fémjelzett mozirészek követésével, és a jelek szerint a jogtulaj Constanine Film is úgy érezte, hogy megfáradt a széria. 

Persze egy ilyen brandet nem szabad veszni hagyni, úgyhogy egy új rendezővel rebootolják az egész sorozatot, és ha hihetünk a stúdiónak, akkor ezúttal talán hűe(bbe)k maradnak az alapanyaghoz.

Hirdetés

Ezúttal a 47 méter mélyen filmek mögött álló Johannes Roberts veszi kezelésbe a Resident Evil univerzumot, az általa készített forgatókönyv pedig az ígéretek szerint visszatér Raccoon Citybe, és a játékosok által jól ismert karaktereket állítja majd középpontba.

"Ezzel a filmmel tényleg vissza szeretnék térni az eredeti két játékhoz, és újraalkotni azt a zsigerbe markolóan félelmetes élményt, amiben részem volt. Eközben pedig szeretnék elmesélni egy földhözragadt, emberi történetet egy kicsi, haldokló amerikai városról, ami egyaránt érződik szimpatikusnak és relevánsnak a mai kor nézői számára."

A bejelentéssel együtt a szereplőgárdáról is kaptunk híreket, eszerint Claire Redfieldet Kaya Scodelario (Az útvesztő), Jill Valentine-t Hannah John-Kamen (A Hangya és Darázs), Chris Redfieldet Robbie Amell (Upload), Leon Kennedyt pedig Avan Jogia (Zombieland 2. - A második lövés) alakítja majd. A gyilkos vírust megalkotó William Birkint Neal McDonough (Yelowstone), Albert Weskert pedig Tom Hopper (The Umbrella Academy) formálja majd meg.

Ezzel párhuzamosan a Netflixre is készül egy Resident Evil sorozat, így a rajongók számára felvillant egy kis remény, hogy legalább valamelyik projekt hű lesz az ikonikus játékokhoz, vagy képes értelmesen újragondolni a széria hangulatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)