Hirdetés

Az Epic Games Fortnite versenyt szervez, hogy bosszantsa az Apple-t

|

A FreeFortnite Cup az Apple ellenes kampány része, melyről a résztvevők többek között az almás céget kifigurázó nyereményeket vihetnek haza.

Hirdetés

Ritkán kerekedik a videojátékiparban olyan mértékű kereskedelmi háború, mint ami jelenleg az Epic Games, valamint az Apple (és a Google) között zajlik. A Fortnite-ot fejlesztő és kiadó cég gondosan felépített marketingkampánnyal szállt bele az iPhone-okat is gyártó vállalatba, melynek következő állomása egy Apple-t kifigurázó e-sport verseny.

Hirdetés

Az augusztus 23-án kezdődő FreeFortnite Cup egy hivatalos torna, melyben a játékosok megmérkőzhetnek egymással, azonban ahogy a név is mutatja, az egész esemény a két cég közti pisilőverseny hangulatát sugározza majd. Noha mi nem akarjuk és nem is tudjuk megmondani, hogy ebben a csatában melyik félnek van igaza, azt el kell ismerni, hogy az Epic igen profi módon próbálja meg az almások ellen hangolni a játékosokat:

"Ezek az utolsó napok, hogy a teljes Fortnite közösség képes együtt játszani. Az Apple letiltotta a Fortnite-ot az App Store-ban, megakadályozva ezzel a játékosokat, hogy frissíthessék a játékot. Az iOS készülékkel rendelkező játékosok hátramaradnak a Chapter 2 - Season 3-ban, míg mindenki más továbblép a Chapter 2 - Season 4-be augusztus 27-én."

A FreeFortnite Cup nyereményeivel is próbál szurkálódni egy kicsit az Epic, így azok között lesz egy Tart Tycoon skin, mely a gonosz alma fejű Tim Cookot ábrázolja; emellett 20 ezer sapkát is kiosztanak, melyeken egy - az Apple ikonikus "Think Different" stílusában ábrázolt - lámát láthatunk. Persze akadnak hagyományosabb gaming nyeremények is, például egy-egy Alienware gamerlaptop, Samsung Galaxy Tab S7, OnePlus 8, PlayStation 4 Pro, Xbox One X és Nintendo Switch.

A versenyhez csatlakozhattok, ha a Fortnite-on belül, a Compete menüpontban kiválasztjátok a #FreeFortnite Cup Playlistet. Ezután 4 órátok marad arra, hogy minél több pontot gyűjtsetek,  mindezt legfeljebb 12 szóló meccsen tehetitek meg. A további részleteket megtaláltok a FreeFortnite Cup weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)