Hirdetés

Az eredeti Joel teljes támogatásáról biztosította az HBO által választott színészt

|

Sokaknak nem tetszik, hogy Pedro Pascal kapta Joel szerepét, Troy Baker azonban egyértelművé tette, nincs helye az elégedetlenkedésnek.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy sorozat készül a The Last of Us-ból: az HBO volt a befutó, ők vihetik tehát vászonra az elmúlt évek legsikeresebb játék szériájának történetét. Persze még rengeteg idő választ el minket attól, hogy meg is nézhessük, mit sikerült alkotni, de legalább már azt tudjuk, hogy kik lesznek a főszereplők.

Utóbbi infók közel sem nyerték el mindenkinek a tetszését, a közösség ugyanis hónapok óta találgatott és sok, szerintük jobb színész lett volna a szerepre. Végül Pedro Pascal játszhatja majd el Joelt.

Hirdetés

A The Last of Us-ban Joel hangját adó Troy Baker az Instagramon állt ki a kiválasztott színészek mellett, és hozzátette, alig várja, hogy Joel egy olyan oldalát is megismerhesse, amit eddig nem ismert.

Baker továbbá az Ellie-t alakító Bella Ramsay-nek is üzent, és persze alig várja, hogy a sorozatban is lássa, ahogy szétrúgja néhány rosszfiú hátsóját.

Ha ez nem lenne elég a rajongóknak, a Naughty Dog kreatív vezetője, Neil Druckmann is kiállt a két színész mellett. Ő, Troy Bakerrel ellentétben, közvetlenül érintett az HBO sorozatának készületeiben, ő is közreműködik a forgatókönyv megírásában.

A sorozat újra el akarja mesélni a 2013-ban megjelent játék történetét, de szeretnék bővíteni, miközben minden részlethez hűek maradnak. Ti várjátok, vagy inkább tartotok az HBO adaptációjától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)