Hirdetés

Az eredeti, rusnya filmes Sonic is szerepel a Chip és Dale filmben

|

A Chip és Dale reboot hozott magával pár meglepetést kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és még a sokat kritizált ronda Sonic is helyet kapott benne.

Hirdetés

Egyszer csak megjelent egy Chip és Dale reboot film a Disney+-on, kicsik és nagyok legangyobb örömére. Az élőszereplős (animált karakterekkel vegyített) móka az első kritikák szerint önmagában is nagyon szórakoztató, de még hozott is magával pár vicces utalást korábbi kedvenceinkre.

A legmeglepőbb ronda Sonic felbukkanása volt: ez az a Sonic verzió, amelyik az első Sonic film trailerben szerepelt, és amelyiket az internet a földbe döngölte. Többek között azért is, mert fogai voltak. Mi már csak ilyen gonosz, rosszmájú netes förmedvények vagyunk, elüldöztük szegényt, de van, ahol boldogan élhet legalább.

Hirdetés

A film elején Chip és Dale egy rendezvényen járkálnak, ahol több ismerősbe is belefutnak. Itt tűnik fel Sonic, aki a következőt meséli a párosnak (és a nézőknek):

"Ezek szeretnek engem, annak, aki vagyok. Nem úgy mint az interneten, ahol amint megpillantották az emberi fogaimat mindent felégettek. Rajtam nevetnek. Tudom én. Nem bánthatjátok meg érzéseimet, ha én is veletek nevetek!"

Később egyébként kiderül, hogy ronda Sonicnak azért bejött az élet, és nincs miért aggódnunk. Nem mintha tettük volna, de valahol akkor is egy nagyon jópofa ötlet, szívmelengető gesztus volt ez, nem?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)