Hirdetés

Az eredeti szinkronszínészek is lenyomták a legendás GTA V jelenetet, amiben Lamar oltogatja Franklint

|

Az egész internet napok óta ezen röhög, úgyhogy Shawn Fonteno és Slink Johnson sem hagyta szó nélkül a dolgot.

Hirdetés

Ha esetleg kimaradtatok volna az első hullámból, és anno a Grand Theft Auto V megjelenésekor nem árasztott el benneteket a "Lamar Roasts Franklin" mémcunami, akkor az elmúlt pár napban újra átélhettétek ezt. Alapvetően a GTA V egyik mókás jelenetéről van szó, amelyben Lamar rongyosra oltja szegény Franklint a frizurája miatt - itt tanultuk meg egy életre a "yee yee ass" kifejezést. Sokan és sokféleképpen gondolták újra ezt a jelenetet anno 2013-ban is, a mémeknek viszont van egy olyan remek tulajdonságuk, hogy időről időre visszatérnek.

És pontosan ez a helyzet most a "Lamar Roasts Franklin" mém esetében is, ami a napokban második aranykorát éli. Az én személyes kedvencem az, amelyben Kazuma Kiryu énekelve alázza le Franklint, de a világszőttesen találtok még sok egyéb kivételesen mókás változatot is.

Hirdetés

A mém újbóli népszerűsége pedig megihlette a Grand Theft Auto V eredeti szinkronszínészeit is, és nemrég ők, vagyis Shawn Fonteno és Slink Johnson is felvették a szóban forgó, immár legendássá vált jelenetet.

Ez volt ugyebár az eredeti jelenet a játékban:

És mindez így fest most Shawn Fonteno és Slink Johnson előadásában:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)