Hirdetés

Az Escape from Tarkov fejlesztőit megint kitiltották Twitchről

|

A Battlestate Games srácaitól ismét elvették a streaming csatornájukat, és jó eséllyel egy nagyon hasonló ügy miatt, mint legutóbb.

Hirdetés

A Twitch csak végső esetben szokott végleges tiltásokat osztogatni, így ezúttal sincs valószínűleg szó hosszútávú kizárásról. Ettől függetlenül az Escape from Tarkov fejlesztőit megint kitiltották, és bár egyelőre nem tudjuk a hivatalos indokot, sejtéseink már vannak.

Pár évvel ezelőtt a Battlestate Games srácait már egyszer kivágták, amiért az egyikőjük öngyilkosságot mímelt a műsorában. Néhány nappal később feloldották a büntetést, de úgy tűnik, hogy túl rövid volt a dolog, mert most feltételezhetően egy hasonló okból kerültek kitiltásra.

Hirdetés

Ahogy fentebb említettük egyelőre sem a Battlestate Games, sem a Twitch nem tette közzé a tiltás tényleges okát. Ettől függetlenül jó esély van rá, hogy az a pillanat volt a probléma, amikor az egyik fejlesztő egy airsoft pisztolyt tartott a másik fejéhez.

Egyelőre nem ismert, hogy meddig lesznek letiltva, de akárhogy is, az ügy kifejezetten problémás a srácoknak. Jelenleg épp fut egy Escape from Tarkov Twitch Drop esemény, aminek előnyeit persze más csatornáktól is begyűjthetjük. Ettől függetlenül szomorú, hogy pont most vágatták ki magukat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)