Hirdetés

Az Esernyő Akadémia showrunnere dolgozik a Horizon Zero Dawn sorozaton

|

A Sony Netflixre készülő adaptációjához egy tapasztalt filmes csatlakozott.

Hirdetés

Nem nehéz észrevenni, hogy a Sony a legnagyobb streaming platformokat veszi célba a saját fejlesztésű játékainak adaptációival, hiszen a The Last of Us széria az HBO Maxon köt ki, a God of War sorozat az Amazon Prime-ra készül, a Twisted Metal filmet a Peacock várja tárt karokkal, a Horizon Zero Dawn show pedig a Netflixen bontakozhat ki (a Gran Turismo feldolgozás még nem talált otthonra). A projektek nagy részénél már megerősítettek legalább egy alkotót, de Aloy streaminges kalandjait illetően teljes homályban tapogatóztunk, legalábbis eddig. 

A Deadline számolt be róla, hogy a Sony Az Esernyő Akadémia showrunnerét, Steve Blackmant állította rá a Horizon Zero Dan sorozatra, ő fog felelni az adaptációért. Blackman olyan műsorokon dolgozott korábban íróként és/vagy producerként, mint a Dr. Csont, a Légió, a Fargo és a Valós halál. A Guerrilla alkotását kivételes játéknak nevezte, amely olyan csodás karakterekkel rendelkezik, akiket nem gyakran látunk a játékiparban.

Hirdetés

Blackman nyilatkozott is az adaptáció kapcsán, és megerősítette, hogy Aloy lesz az egyik főszereplő, valamint felfedte azt is, hogy kivel dolgozik együtt:

"Az írótársam, Michelle Lovretta és én nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezt a figyelemre méltó IP-t egy sorozattá bővíthetjük a nézők minden típusa számára".

Lovretta referenciái között az Elveszett lány, a Killjoys és Az Esernyő Akadémia szériákat találjuk. Rajta és Blackmanen kívül többek között Asad Qizilbash és Carter Swan (Uncharted, The Last of Us) a PlayStation Productions részéről, valamint Jan-Bart van Beek és Ben McCaw a Guerrillától producerként támogatják a Horizon sorozat megvalósulását. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Blackman egyébként az újonnan létrehozott Irish Cowboy Productions nevű produkciós cégén keresztül több éves szerződést kötött a Netflix-szel, amelynek keretében megvalósul a Horizon Zero Dawn adaptáció mellett egy a Nemzetközi Űrállomáson játszódó dráma, az Orbital is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)