Hirdetés

Az HBO hosszú távra tervez a The Last of Us showrunnerével

|

Kibővítették Craig Mazin és az HBO megállapodását.

Hirdetés

Illusztris stáb dolgozik azon, hogy a The Last of Us világa alapján minőségi sorozat készülhessen. A Naughty Dogtól Neil Druckmann, az HBO részéről pedig a Csernobil miniszéria alkotója, Craig Mazin csatlakozott a projekthez, ráadásul azóta aláírt a produkcióhoz egy díjnyertes filmes, Kantyemir Balagov (Beanpole) is, aki a legelső részt rendezi majd. Hogy Balagov visszatér-e még a jövőben, azt egyelőre nem tudni, de Mazinnal komolyan számolnak. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy az Emmy-díjas showrunner kiterjesztette a megállapodását az HBO-val, így még legalább három évig együtt fog működni a vállalattal. Spekulációs vizekre evezve ez három dolgot jelenthet: az egyik az, hogy a The Last of Us sorozat nem mostanában fog elrajtolni (pedig mi reménykedtünk abban, hogy idén már láthatjuk a pilotot), a második szerint talán már számolnak a második szezonnal is, a harmadik alapján pedig valami más címen is dolgozhat az adaptáció után.

Mazin a közelmúltban azt ígérte egy tweetben, hogy hamarosan több infót is elárulnak a The Last of Us sorozatról, így remélhetőleg arra is fény derül majd, hogy mikor számíthatunk a premierre, továbbá bejelentik, hogy mely színészek alakítják a főbb karaktereket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)