Hirdetés

Az Igazság Ligája a 8-bites rosszfiúkat is elintézi

|

Bár Az Igazság Ligája csak 2017-ben mutatkozik be a mozivásznon, a jövő termékét valaki már most a múltba repítette vissza, nem is kevéssel.

Hirdetés

Bár a különböző 8-bites feldolgozásokat általában csak az igazán kiemelkedő filmek és játékok érdemlik meg, vannak, akik már most megelőlegezték ezt Az Igazság Ligája filmnek. Az 8-bit trailers készítői ugyanis Batman toborzós kedvcsinálóját választották legújabb videójuk alapanyagának.

A korábban a Zsivány Egyest és az Amerika Kapitány: Polgárháborút is pixelesítő csapat ezúttal a Comin-Conon bemutatott trailert dolgozta át a hőskor látványvilágát alapul véve, de helyenként talán nem is a látvány miatt éri meg nézni a videót. Az előzetesben használt zenék chiptune-osított változata ugyanis talán az egész alkotás egyik csúcspontja, amiért hatalmas gratuláció jár a JoBlo Movie Trailersnek.

Ti melyik filmet látnátok szívesen pixelesítve?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)