Hirdetés

Az Indiana Jones flipper legendás, de meg is kérik virtuális másának árát

|

A magyar Zen Studios híres flipperjátékába egy közönségkedvenc Williams asztal kerül, jóval drágábban, mint bármi más.

Hirdetés

Ha arcade játékokra gondolunk, a lista megkerülhetetlen eleme a Pinball FX3 és Williams Pinball, amit a magyar Zen Studios évek óta folyamatosan új tartalmakkal bővít és a lehető legtöbb platformon teszi elérhetővé a játékosok számára.

Nemrégiben újabb DLC-vel bővült a kínálat, annak tálalása azonban még a legelhivatottabb játékosok torkán is nehezen fog lemenni. A játékokat fejlesztő csapat néhány napja tette elérhetővé az Indiana Jones: The Pinball Adventure nevű kiegészítőt, ami az ikonikus 1993-as, Williams által készített játéktér tökéletes másolata.

Hirdetés

A DLC minden játékos számára elérhető az összes platformon (Xbox One és Series gépek, PC, Nintendo Switch, iOS és Android mobilok, PlayStation 4 és PlayStation 5), van azonban egy apró bökkenő.

Az Indiana Jones: The Pinball Adventure, ami egyetlen digitalizált flippert tartalmaz, kifejezetten magas, 15 dolláros árcédulát kapott, amivel sok rajongó nemtetszését váltotta ki a Zen Studios. Összehasonlításhoz jó tudni, hogy általában 3 asztal csomagba pakolva kerül 10 dollárba, azaz körülbelül 3500 forintba.

Szerintetek van olyan hangulata és annyi tartalma a pályának, ami igazolja a borsos árazástt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)