Hirdetés

Az Injustice 3-ra utalhatnak a kapcsolódó képregénysorozat szerzőjének tweetjei

|

Új Injustice képregénysorozat készülhet, ez pedig gyakorlatilag kéz a kézben kell, hogy járjon az Injustice 3 megjelenésével.

Hirdetés

Tom Taylor írta az eddigi két Injustice képregénysorozatot, amelyek értelemszerűen a Nether Realm Studios két szuperhősös játékához, az Injustice első és második részéhez kapcsolódtak. Taylor valamit elkezdett felvezetni az elmúlt napokban saját Twitter oldalán, ami könnyen lehet, hogy a harmadik videojáték érkezését vetíti elő. 

Hirdetés

Taylor egészen pontosan az Injustice logó betűit kezdte el posztolgatni különféle idézetek társaságában. Eddig az I és az N betűt osztotta meg, és a jelek szerint naponta érkezik egy újabb betű, illetve idézet, szóval nem is olyan sokára ki kell, hogy derüljön, miről is van szó. A legvalószínűbb tipp természetesen az, hogy Tom Taylor ismét egy Injustice képregényen fog dolgozni, az eddigi szériák pedig mindig az aktuális Injustice videojáték megjelenése után indultak el, szóval ha minden jól megy, akkor ennek bejelentése sem lehet már messze. 

A Nether Realm Studios 2013-ban küldte ringbe az Injustice: Gods Among Ust, a második rész pedig 2017-ben jelent meg, így teljesen logikusnak tűnik az, hogy a harmadik epizód jövő tavasszal érkezzen. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)