Hirdetés

Az Injustice ott lesz a DC FanDome-on, képeket is mutattak

|

A Warner Bros. Home Entertainment nemrég megerősítette, hogy a következő DC animációs film, az Injustice sem hagyja ki szombaton a DC FanDome-ot.

Hirdetés

Október 16-át ismét megrendezik a DC FanDome-ot, azt a virtuális eseményt, melyen minden a DC Comics képregényeiről, mozifilmjeiről, videojátékairól és persze animációs adaptációiról szól. Itt pedig külön szegmenst fog kapni a NetherRealm Studios-féle Injustice: Gods Among Us videojátékon alapuló Injustice animációs film is.

Magán a játékon kívül egyébként az Injustice: Gods Among Us: Year One képregényekből is sokat merít majd az animációs film

Hirdetés

Az Injustice alapsztorija nagyjából úgy foglalható össze, hogy Joker megöli Superman kedvesét, Lois Lane-t, az Acélember pedig ennek köszönhetően véglegesen megváltozik, tulajdonképpen belőle válik a Föld új zsarnoka. Videojátékos és képregényes fronton is remek volt az Injustice, kíváncsian várjuk, rajzfilmben mire lesz képes. Ezúttal nem új előzetest kaptunk a film kapcsán - azt jó eséllyel a DC FanDome-ra tartogatják -, viszont tudunk mutatni pár új képet.

Ezeket az alábbi galériában találjátok.

Az Injustice animációs film megjelenése egyébként nagyon közel van már, október 19-én fog megjelenni lemezesen és digitális formában is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)