Hirdetés

Az Insomniac Games fejese halálos fenyegetéseket kap, amiért lecserélték Peter Parker arcát

|

Újabb példája ez annak, hogy hogyan nem szabad túlzásba vinni a rajongói indulatokat.

Hirdetés

A játékosok rajongásából már megannyi elképesztően szellemes, kreatív és lenyűgöző alkotás született, melyekről mi is rendszeresen beszámolunk nektek itt a GSO-n. Sajnos legalább ugyanennyi hír jut azokra a rajongókra is, akik nem tudják kontrollálni érzéseiket, és a fejlesztők egy-egy döntése nyomán érzett csalódottságukban úgy érzik, hogy a legcélravezetőbb, ha halálos fenyegetéseket küldenek az alkotóknak - most az Insomniac Games fejese számolt be hasonlókról. 

Hirdetés

Bryan Intihar creative directorként dolgozik a stúdiónál és a 2018-as Marvel's Spider-Man elkészültében is kulcsszerepet játszott. A csapat nemrég jelentette be, hogy motion-capture gondok miatt, a PS5-re érkező remastered verzióban megváltoztatták Peter Parker arcát. A döntést lehet szeretni, vagy utálni, ennek hangot is lehet adni, de halálos üzeneteket küldeni a fejlesztőknek emiatt, nos ez túl megy a józan ész határán.

"Póki rajongóinknak: nagyon értékelem a szenvedélyeteket, de olyan üzeneteket küldeni nekem, hogy »LE FOGLAK VADÁSZNI ÉS MEG FOGUNK TALÁLNI! EZT RENDBE HOZOD AZONNAL!« egyáltalán nem király. Annak fényében, hogy mi történik a világban, törekedjünk a jóra és legyünk tisztelettel egymás iránt. Köszönöm."

- írta Intihar egy Twitter-bejegyzésben

A Marvel Games elnökhelyettese erre reagálva fejtette ki, hogy ezek a rajongók az ilyen megnyilvánulásaikkal azt bizonyítják be, hogy a Pókember történetben ők a gonoszok oldalán állnának - inkább törekedjen mindenki arra, hogy Peter Parker módjára viselkedik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)