Hirdetés

Lehet, hogy a Far Cry 6 főhősének nevét a Ted Lasso sorozatból vették kölcsön?

|

Dani Rojas nem csak Yara felszabadításáért küzd, másodállásban az AFC Richmond focistája?

Hirdetés

Biztosan sokaknak egyből leesett a névegyezés, de én töredelmesen bevallom, hogy csak most lett revelációm, ma reggel döbbentem rá, hogy a 2021-es Emmy-díjkiosztón taroló Ted Lasso sorozat egyik karakterét pontosan úgy hívják, mint a hamarosan érkező Far Cry 6 főhősét (vagy főhősnőjét, ezt a döntést ugyebár a játékosok kezébe adta a Ubisoft).

Ha esetleg nem ismernétek, akkor gyorsan, két mondatban elmesélem, mi is ez a Ted Lasso és miért annyira csodálatos. Az Apple TV+ sajátgyártású sorozatában egy amerikaifoci-edző, Ted Lasso Angliába utazik, ahol az AFC Richmond focicsapatot kezdi el tréningezni. Lasso edző a világon semmit sem tud a futballról, a szabályokat sem ismeri, de hatalmas szíve van, ez pedig többet ér minden szaktudásnál.

Hirdetés

A Ted Lasso egy igazi "feel good" sorozat, amiben nincsenek hatalmas konfliktusok, még a negatívnak tűnő karakterek is hamar pozitívvá válnak, és egyszerűen jó nézni. Ahogy jó nézni benne a mexikói focistát, Dani Rojast is. Dani maga a kicsattanó energia, "Football is life!" felkiáltással rohan a pályára, nehéz letörni a jókedvét. A sorozatban egyébként Cristo Fernandez alakítja őt. 

Nagyon úgy fest, hogy a Far Cry 6 alkotói között is akadnak Ted Lasso-rajongók, de persze az is simán elképzelhető, hogy a névegyezés csupán a véletlen műve. Ti mit gondoltok?

Dani Rojas a Ted Lasso sorozatban

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)