Hirdetés

Az Odaát és a The Boys sztárja nagyon szerepelni akart a The Last of Usban

|

Joel karaktere most nagyon máshogy nézhetne ki, ha a szereposztók megfontolják Ackles ajánlatát.

Hirdetés

Jensen Ackles hatalmas hírnevet szerzett magának a The CW Odaát című sorozatával, amiben 15 éven keresztül játszott egy közkedvelt karaktert. Ackles azóta szép kis karriert futott be: fontos részt kapott a The Boys történetében, és Batmant is alakított, bár egyelőre csak szinkronhangként.

Egy Odaát rajongói eseményen Acklest kikérdezték pár dologgal kapcsolatban, és a The Last of Us is szóba került. A színész ugyanis nagyon szeretett volna szerepelni az HBO új szériájában.

Hirdetés

Elmesélte, hogy szívesen elvitte volna Pedro Pascal szerepét, de sajnos nem úgy tűnt, mintha a szereposztókat érdekelte volna a lelkesedése.

"Keményen kampányoltam azért, hogy bekerülhessek a The Last of Usba Joelként. Igazából nem hiszen, hogy valaha lett volna esélyem, vagy egyáltalán megfontolták volna a jelentkezésem."

Pedro Pascal minden oldalról kapta a támogatást, amikor először szóba került a The Last of Us-os főszereple. A dolog pedig mint ismeretes úgy alakult, hogy végül tényleg hozzá került Ellie kísérgetésének feladata. Ettől függetlenül egy alternatív univerzumban most Acklest nézhetnénk a mosatlan ingjében.

Szerintetek alkalmas lett volna a szerepre?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)