Hirdetés

Az önfényezés csúcsa, amikor Dwayne Johnson Xbox Series X-es bárhűtőből tankol fel saját energiaitalából

|

Megvenni egyelőre nem lehet a szóban forgó Xbox háztartási kisgépet, de a The Rock energiaitalnak azért ad életérzést.

Hirdetés

Új energiaital-márkáját, a ZOA-t nem mással népszerűsíti közösen Dwayne Johnson, mint a Microstofttal, ahonnan a nedűhöz immáron neki is szolgáltattak Xbox Series X formájú hűtőt, még ha most csak mini méretben is.

Abból, hogy a Series X elvileg hűtőszekrényre hasonlít, maga a cég is szeret viccet csinálni: például már Snoop Dogg, de még egy szerencsés halandó is megkapta a maga példányát. A Johnson-féle verzióhoz a Microsoft nyereményjátékot is szervezett, tehát nem feltétlen kell híresnek lennünk ahhoz, hogy a mi otthonunkban is Xbox hűtse a frissítőt (vagy épp a tejet és a felvágottat). Ráadásul nemcsak ZOA energiaitallal, de egyedi ZOA-mintával is gazdagszik a nyertes, aki feltehetően nem a mi országunkból kerül majd ki.

Hirdetés

Koncentráljunk inkább a reklámfilmre, összpontosítsunk izomtrikós főhősünk technikájára, vizsgáljuk be a ZOA izgalmasabbnál izgalmasabb ízeit, nevessünk egyet ezredjére is azon, hogy az Xbox egy hűtő, majd jusson eszünkbe, hogy nekünk nemhogy ilyenünk, de még csak újgenerációs konzolunk sincs. Nem baj, egyszer majd eljön a mi időnk is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)