Hirdetés

A pokémonok lerohanták a Fehér Házat, de csak ingyen Xboxot akartak adni mindenkinek

|

A Saturday Night Live legutóbbi adásában felbukkant egy új koronavírus-variáns, amitől feje tetejére állt a világ.

Hirdetés

Millió és egy őrült pillanatot köszönhettünk már a Saturday Night Live-nak, a most hétvégi adás pedig ezek sorát bővítette ki. Az egyik jelenetben ugyanis azt képzelték el az alkotók, milyen lenne egy olyan koronavírus-variáns, amitől nem lennénk betegek.

Épp ellenkezőleg, a "jó" variánstól mindenki boldoggá és végtelenül lazává változna. Itt azonban még messze nem ért véget a történet.

Hirdetés

Egyik elborultabb képsor követte a másikat, míg végül jött a nagy fordulat: a pokémonok valódikat, ráadásul lerohanták a Fehér Házat. Aztán persze minden jóra fordult, de kár is magyarázni egy ilyen elborult káoszturmixot, bökjetek ár a Play gombra, és nézzétek meg ti magatok! Paul Rudd felbukkanása már tényleg csak hab a tortán. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)