Hirdetés

Az új PlayStation gyerekcipők elég szájbarágósra sikerültek

|

A Sony és a Zara közös PlayStation gyerekcipőt alkotott, ami minden áron tudatni akarja a világgal, hogy apu bizony nagy PS-rajongó.

Hirdetés

A Sony régóta próbálkozik a csukapiacon, és volt is pár egészen vállalható próbálkozásuk az elmúlt években. A videojáték óriás előszeretettel dolgozott a Nike-val, de most valamiért a gyerekcipőikhez a Zarát választották, ami a végtermék tanúsága szerint nem volt a legbölcsebb ötleteik egyike. Szerintük ez gamereknek való gyerekcipő, szerintünk a gyerek is jobban jár, ha ezek helyett megkapja a Knack 2-t.

Hirdetés

A játékipar és a játékiparhoz kötődő ruhadarabok gyártói az elmúlt fél évtizedben megtanulták elegánsan tálalni a geek világot. A Zara mindezt elfelejtette, és még egy bekapcsológombot is rakott a cipő sarkára, ha esetleg valaki nem értené, hogy ezek bizony gamer cipők.

Egyébként a páros ára 50 dollár, minket nem sikerült meggyőzni vele. Nektek más a véleményetek? Hogy tetszik az új PS-cipő dizájn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)