Hirdetés

Az új Predator film rendezője szerint két dologban is inspirálta őket a God of War

|

Dan Trachtenberg szerint a trailerben mindkettőre láthatunk utalást.

Hirdetés

Majdnem elrontotta a rajongók örömét, hogy a Prey címet viselő Predator előzményfilm trailere a hivatalos, látványos változat előtt kapott egy kiszivárgott, rossz minőségű előzetest, de szerencsére nem sokáig kellett várnunk arra, hogy belepillanthassunk, mivel készül legközelebb Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10, The Boys, Black Mirror).

A kedvcsináló alapján komoly súly nehezedik majd a főhősnő, Naru vállaira, aki a népe vadászai közé akar tartozni, törekvéseit azonban sokan ellenzik. Mégis ő lehet az, aki megmenti a komancsokat minden idők egyik legbrutálisabb vadászától. 

Hirdetés

Trachtenberg nemrég interjút adott a ComicBook.com-nak és megerősítette, hogy az ikonikus God of Warból is merítettek némi ihletet, két ezzel kapcsolatos utalást is felfedezhetünk a trailerben: 

"Nemrég utaltam rá, hogy a legújabb God of War videojátékából is merítettem ihletet, és két dolog benne van a trailerben. Az egyik a pajzsa, amit csak rövid ideig láthatsz. A másik nem egy Predator-kütyü, de a fejszét forgató Naru valami nagyon klassz dolgot talál ki ahhoz a Tomahawkhoz. És ez a videojáték egyik mechanikájából származik. Szerintem a pajzs is szuper klassz. Van pár cucc, ami hasonlít, de még azok is kicsit másképp működnek."

A Prey várhatóan augusztus 5-én kerül fel a Hulu nevű streamingszolgáltatóra, amely remélhetőleg Európában a Disney+ Star brandjén keresztül lesz majd elérhető. Várjátok már?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)