Hirdetés

Az új Silent Hill Twitter-fiók reklámozásával próbálja a Konami nyugtatni a játékosokat

|

Nehéz úgy csitítani a rajongótábort, hogy aztán egy teljesen új közösségi oldalra irányítod őket.

Hirdetés

Megint felpörögtek a pletykák a Slient Hill széria körül, de ezúttal a Konami volt a hibás. A kiadó kirakott Twitterre egy videót, amiben a Silent Hill 2 szirénáinak bőgése hallható. Ebből nyilván mindenki arra gondolt, hogy valami készül, de mint később kiderült, nem erre utalt, bárki is volt, aki kirakta ezt. Vagy mégis? A válaszból nem egészen egyértelmű a helyzet.

Hirdetés

Miután kikerült a kérdéses tweet, elözönlötték az oldalt a spekulációk. A Konami erre válaszul a következőt intézte a rajongókhoz:

"Nyugalom, internet, csak Dead By Daylight streameket néztünk, és gondoltuk, hogy megosztjuk veletek az üldözöttség hangját és érzését. Nem vesszük le a tweetet, csak ki akartuk élvezni."

Ez eddig rendben is van, gondolná az ember. A tisztázás után kitettek egy bocsánatkérést, mondván nem akarták feltüzelni a közönséget, és hogy mindenki nézzen rá a @SilentHill oldalra, mivel onnan jöhetnek csak a hivatalos bejelentések, nem a Konami elsődleges, kiadói oldaláról.

Ebben az az izgalmas, hogy ez az oldal 2020. júliusában született, és még csak a hitelesítési procedúrán sem ment végig. Érdekes a Konami részéről egy teljesen új profilra való irányítás, már csak azért is, mert a tweetben azt írták, hogy egy "esemény vagy valami ilyesmi esetén". A közösség pont arról pletykál, hogy a Tokyo Game Show időpontjához közel tartott Sony State of Play-en fogják bejelenteni az új Silent Hill játékot.

Egyre gyanúsabb az egész. Mindenesetre várjunk türelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)