Hirdetés

Az Uncharted 4 egy emlékezetes James Bond jelenetet is le akart nyúlni

|

Miért is ne? A nevem Drake, Nathan Drake.

Hirdetés

Mostanra biztosan mindenki, akit érdekelt, kijátszotta az Uncharted 4: A Thief's Endet, így nem árulunk el nagy titkot ha elmondjuk, volt benne egy jelenet, mikor Drake egy adrenalin lökettel felérő autósüldözésben vesz részt Madagaszkáron. A jelenet a végső formájában is nagyon izgalmas lett, a Naughty Dog egyik embere azonban most elárulta, eredetileg ennél is hajmeresztőbbre tervezték azt a részt.

Kurt Margenau, aki az Uncharted 4 egyik vezető fejlesztője volt, a Couch Soupnak elárulta, nagyon gondolkodtak rajta, hogy lenyúljanak egy jelenetet az 1971-es Gyémántok az örökkévalóságnak című James Bond filmből. Egészen pontosan az motiválta őket, mikor a Sean Connery által megformált karakter kétkerékre emelte a kocsiját, amit természetesen az üldözők nem tudtak másolni, így lógott meg a veszély elől.

Hirdetés

Ha esetleg nem volt meg a legendás Bond film (már már értelemszerűen kissé megkopott) üldözése, akkor itt megnézheted:

Nem ez a film volt azonban az egyetlen inspiráció. A Bad Boys szintén hatással volt a fejlesztőkre, abból a filmből a tetőn való üldözést és az azon való átszakadt akarták átemelni a játékba.

"A legőrültebb üldözős jeleneteket szedtük össze a filmekből"

Az eredetileg 2016-ban debütált játék PlayStation 4-re jelent meg, de PlayStation 5-ön is elérhető, továbbá hamarosan PC-n is tiszteletét teszi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)