Hirdetés

Az Uncharted film nem csak azért készült el, hogy megtolja a játékok szekerét

|

Az egyik célja a kalandfilmek műfajának feltámasztása, Ruben Fleischer rendező szerint A nemzet aranya volt utoljára ilyen.

Hirdetés

Sajnos nem tobzódunk klasszikus kalandfilmekben, pedig többek között az Alicia Vikander-féle Tomb Raider, a Jumanji-részek vagy éppen a Dzsungeltúra igyekeztek tenni érte, hogy ez változzon. Hamarosan mozikba kerül egy újabb próbálkozás is Sandra Bullock és Channing Tatum főszereplésével (Az elveszett város), de előtte még bemutatkozott az Uncharted játékok adaptációja Tom Hollanddel és Mark Wahlberggel az élen, amivel régi adósságát törlesztette a Sony.

Az Uncharted filmváltozatáról a GameStar és a Puliwood is pozitívan nyilatkozott, de a külföldi vélemények még csak most érkeznek. 

Hirdetés

Az viszont biztos, hogy jó érzés volt újra egy kalandfilmet moziban látni, az Unchartedet rendező Ruben Fleischernek pedig ez is szerepelt a céljai között. Fleischer az Upprox-nak adott interjút nemrég, amelyben kifejtette, hogy ez egy visszatérés ahhoz a sajátos műfajhoz, amit legutóbb A nemzet kincsénél láthattunk, és egyáltalán nem kell ismerni hozzá az alapanyagot sem. 

"Nos, a lényeg az, hogy ez egy olyan műfaj, amihez nem sűrűn nyúlnak manapság. Szóval inkább úgy közelítettem meg ezt, mint aki egy kincskeresős, világ körüli kalandot készít és nem úgy, mint egy videojáték-adaptációt. És bár egy olyan játékon alapult, ami szerencsénkre hihetetlenül jó alapanyag volt, remek humorral és a videojátékok legjobb akciójeleneteivel, de végül is tudtam, hogy olyan filmet kell készítenem, ami szórakoztatja az embereket, függetlenül attól, hogy hallottak-e a játékról vagy sem. [...] Azt hiszem, A nemzet aranya volt az utolsó ilyen."

Kritikánk alapján ez össze is jött Fleischernek. Ha lemaradtatok róla, alább megnézhetitek: 

Ti mit gondoltok a fenti nyilatkozatról? És ami fontosabb, nektek hogy tetszett az Uncharted film?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)